Kwik decontaminatie

Cleanstream is ook gespecialiseerd in het decontamineren van kwik besmette materialen. Gecompliceerde materialen en voorwerpen worden doormiddel van MercurySolve product behandeld en ook op moeilijk bereikbare plekken wordt kwik verwijderd. Het kwik decontaminatie proces van Cleanstream hanteert een vrijgave waarde van 1mg/kg.

Voor elke type reiniging wordt er vooraf een monstername van de vervuiling genomen en onderzocht d.m.v. XRF analyse in het intern laboratorium. De resultaten van de analyse delen we met onze opdrachtgevers en is het standard proces binnen Cleanstream voor het reinigen van uw eigendommen.

Schadevrij reinigen

Onze deskundigen zijn ervaren werknemers die inventieve reinigingsmethoden hebben ontwikkeld. Op deze manier zorgen we ervoor dat de materialen niet beschadigen en de doorlooptijd zo kort mogelijk is. Ook kunnen onze deskundigen materialen zorgvuldig demonteren voor optimale reiniging.

Afvoer en Recycling van materialen

Cleanstream zorgt er tevens voor de afvoer van de kwikhoudend afval afkomstig van het decontamineren. De gereinigde materialen kunnen opnieuw inzet worden of gerecycled worden voor hergebruik.

Daarom Cleanstream:

  • Snel en kostenbesparend
  • Veilig en groen
  • Schadevrij reinigen
  • Kwaliteitsgericht

Cleanstream is middels innovatieve processen in staat om afval tot een minimum te reduceren. De wereld is aan het veranderen. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, zijn we ons continue aan het verbeteren. 

Together we embrace change!

 

 

The natural way to go!