Chemisch reinigen

Specialist in chemisch reinigen

Cleanstream is ook gespecialiseerd in chemisch reinigen. Gecompliceerde materialen en voorwerpen worden door middel van ‘groene’ niet corrosieve chemische producten behandeld en moeilijk bereikbare plekken of hardnekkig vuil wordt verwijderd.

Voor elk type reiniging wordt vooraf een monstername van de vervuiling genomen en onderzocht door middel van XRF-analyse in het intern laboratorium. De resultaten van de analyse delen we met onze opdrachtgevers en is het standaard proces binnen Cleanstream voor het reinigen van uw eigendommen.   

Schadevrij reinigen

Onze deskundigen zijn ervaren werknemers die inventieve reinigingsmethoden hebben ontwikkeld. Op deze manier zorgen we ervoor dat de materialen niet beschadigen en de doorlooptijd zo kort mogelijk is. Daarnaast zijn zij in staat om materialen zorgvuldig te demonteren voor optimale reiniging.   

Afvoer en recycling van materialen

Cleanstream houdt zich tevens bezig met het demonteren en decontamineren van (NORM) besmet materiaal afkomstig uit oude, en opgeruimde olie- en gasputten om het metaal te recyclen voor hergebruik.

Daarom Cleanstream:

  • Snel en kostenbesparend
  • Veilig en groen
  • Schadevrij reinigen
  • Kwaliteitsgericht

Cleanstream is middels innovatieve processen in staat om afval tot een minimum te reduceren. De wereld is aan het veranderen. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, zijn we ons continue aan het verbeteren.

Together we embrace change!

The natural way to go!